Behandeling onder narcose

Bent (of kent) u iemand die bij de gedachte aan een tandartsbehandeling al zó angstig is, dat de tandarts wordt vermeden?

Deze angst is niet meer nodig!

Bij het merendeel van de aangesloten praktijken kunt u informatie ontvangen over een behandeling onder narcose. Narcose is soms de enige oplossing om zeer angstige patiënten een gezond gebit te kunnen bieden. Ook binnen de aangesloten praktijken willen we deze patiënten graag helpen en daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met NarcoDent. Meer informatie over NarcoDent vindt u op www.narcodent.nl.

  

Zet nu de eerste stap!

Klik hier om een gratis intakegesprek aan te vragen!

Anesthesiologie

Anesthesiologie is het specialisme dat zich bezighoudt met pijnbestrijding, narcose en verdoving. NarcoDent werkt samen met Anesthesia & Intensive Care Services (AIC Services). Deze organisatie is gespecialiseerd in hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en de intensive care. Het anesthesiologenteam zorgt ervoor dat u veilig in slaap bent wanneer de tandarts de behandeling uitvoert en dat u hier dus niets van merkt. De anesthesiologen bij AIC Services zijn BIG-geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA). 

Meer informatie over narcose-behandelingen?

Voor meer informatie over narcose kunt u terecht bij een van de aangesloten praktijken. Een medewerker geeft u graag informatie over de mogelijkheden.

 

 

 

Meer informatie over een behandeling onder narcose?

 

 


© 2013, Lastvanmijnkunstgebit.nl